СКЛО

ПЛАСТИК

ФІЛОСОФІЯ КОМПАНІЇ

Науково-виробниче об'єднання "Сєвєродонецький Склопластик" - інноваційне підприємство, яке забезпечує потреби клієнтів в Україні, Європі та по всьому світу в композитній продукції, яка знаходить застосування в будівництві, енергетиці, сільському господарстві, транспортній галузі, та інших секторах економіки.  Своєю діяльністю ми змінюємо уявлення споживачів про можливості застосування композитів, відкриваючи нові області використання виробів зі скловолокна.

Наша репутація надійного партнера підкріплена високим професіоналізмом і багатим досвідом нашого персоналу, а також наявністю організаційної та матеріально-ресурсної бази, що робить можливим виготовлення виробів, згідно унікальних вимог споживачів, якісно, ​​в строк, з належною технологічною підтримкою.

Ми розвиваємо підприємство, спираючись на постійне вдосконалення в області продукції, що випускається, застосовуваних технологій і обладнання, на підвищення ефективності своєї діяльності на всіх організаційних рівнях, на вивчення та впровадження досвіду світових лідерів композитної галузі.

Ми здійснюємо свою місію, відмовляючись від зайвої бюрократії, упередженості і конфліктності, неприйняття змін і необов'язковості в часі, розвиваючи і підтримуючи цінності
 ● інноваційності,
 ● надійності,
 ● відповідальності,
 ● ефективності, взаємної поваги і співпраці.

КОНТАКТИ:

тел.+38 (050) 476 2471   Email: dg@ssp-frp.com  (RU)

тел.+38 (050) 475 8695   Email: i.trukhlova@ssp-frp.com  (EN)

Приймальня:

тел.+38 (06452) 44 330   Email: office@ssp-frp.com

Адреса:

93404, Україна, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Промислова, 2

2018 © ТОВ “НВО “Сєвєродонецький Склопластик”

• Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon